- Úvod
- Knihy o uzení
- VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHO
VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHO

- Kompletní specifikace
- VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHOSkladem85 Kč74 Kč bez DPH
VŮNĚ UZENÍ
Uzené marinované maso a ryby, uzená zelenina a ovoce v kombinaci s čerstvými bylinkami
a jedlými květy, vyvážené spojení všech chutí v harmonický celek. Vůně po uzení a působivé
aranžmá na talíři. Jednoduše řečeno – moderní pojetí tradičních receptů, kde hlavní roli hraje
udírna. Takové je menu Tomáše Levého, které je určeno především pro milovníky a znalce uzení.
Publikace formátu 15 x 15 cm, 30 stran včetně fotografií.
Jsme rádi, že se na českém knižním trhu objevují stále nové publikace o uzení. Většinou jsou však překladem anglických originálů. Recepty na uzení mořských plodů za studena na dubovém prkně, uzení ústřic či pakambel jsou přeci jen českému tradičnímu uzení vzdálené....
Na druhé straně - vývoj nelze zastavit a proto je třeba české tradiční uzení pojmout moderním způsobem. Takže další kuchařská kniha vedle stovek dalších na knižním pultě? Ne, touto cestou se nevydáváme.
Šéfkuchař Tomáš Levý* pro Vás připravil jednoduché "uzené moderní menu". Překvapí Vás....
*Tomáš Levý se zapsal do gastronomických dějin, mimo jiné, účastí v gastronomické soutěži European Catering Cup 2015 ve Francii, kde český tým získal titul„Nejlepší vepřový chod“za Moderní českou zabijačku. Proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní Michelinskou hvězdou.