Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  1. Úvod
  2. Knihy o uzení
  3. VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHO

VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHO

moderní pojetí tradičních receptů

VŮNĚ UZENÍ Uzené marinované maso a ryby, uzená zelenina a ovoce v kombinaci s čerstvými bylinkami a jedlými květy, vyvážené spojení všech chutí v harm... celý popis
Dostupnost
Skladem
85 Kč
74 Kč
bez DPH
Číslo produktu:P6032
Kompletní specifikace

VŮNĚ UZENÍ

Uzené marinované maso a ryby, uzená zelenina a ovoce v kombinaci s čerstvými bylinkami

a jedlými květy, vyvážené spojení všech chutí v harmonický celek. Vůně po uzení a působivé

aranžmá na talíři. Jednoduše řečeno – moderní pojetí tradičních receptů, kde hlavní roli hraje

udírna. Takové je menu Tomáše Levého, které je určeno především pro milovníky a znalce uzení.

Publikace formátu 15 x 15 cm, 30 stran včetně fotografií.

Jsme rádi, že se na českém knižním trhu objevují stále nové publikace o uzení. Většinou jsou však překladem anglických originálů. Recepty na uzení mořských plodů za studena na dubovém prkně, uzení ústřic či pakambel jsou přeci jen českému tradičnímu uzení vzdálené....

Na druhé straně - vývoj nelze zastavit  a proto je třeba české tradiční uzení pojmout moderním způsobem. Takže další kuchařská kniha vedle stovek dalších na knižním pultě?  Ne, touto cestou se nevydáváme.

Šéfkuchař Tomáš Levý* pro Vás připravil jednoduché "uzené moderní menu". Překvapí Vás....

 

*Tomáš Levý se zapsal do gastronomických dějin, mimo jiné, účastí v gastronomické soutěži European Catering Cup 2015 ve Francii, kde český tým získal titul„Nejlepší vepřový chod“za Moderní českou zabijačku. Proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní Michelinskou hvězdou.

 

Zboží zařazeno v kategoriích

©2021 udime.cz , Veškerý použitý materiál podléhá autorským právům.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.