Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.


Úvod » LITERATURA » VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHO


        

VŮNĚ UZENÍ - MENU TOMÁŠE LEVÉHO

moderní pojetí tradičních receptů

novinka

skladem

 

Číslo produktu: P6032
Cena bez DPH: 57 Kč
Cena s DPH (15 %):
65 Kč

do košíku:
  ks  

Popis zboží

VŮNĚ UZENÍ

Uzené marinované maso a ryby, uzená zelenina a ovoce v kombinaci s čerstvými bylinkami

a jedlými květy, vyvážené spojení všech chutí v harmonický celek. Vůně po uzení a působivé

aranžmá na talíři. Jednoduše řečeno – moderní pojetí tradičních receptů, kde hlavní roli hraje

udírna. Takové je menu Tomáše Levého, které je určeno především pro milovníky a znalce uzení.

Publikace formátu 15 x 15 cm, 30 stran včetně fotografií.

Jsme rádi, že se na českém knižním trhu objevují stále nové publikace o uzení. Většinou jsou však překladem anglických originálů. Recepty na uzení mořských plodů za studena na dubovém prkně, uzení ústřic či pakambel jsou přeci jen českému tradičnímu uzení vzdálené....

Na druhé straně - vývoj nelze zastavit  a proto je třeba české tradiční uzení pojmout moderním způsobem. Takže další kuchařská kniha vedle stovek dalších na knižním pultě?  Ne, touto cestou se nevydáváme.

Šéfkuchař Tomáš Levý* pro Vás připravil jednoduché "uzené moderní menu". Překvapí Vás....

 

*Tomáš Levý se zapsal do gastronomických dějin, mimo jiné, účastí v gastronomické soutěži European Catering Cup 2015 ve Francii, kde český tým získal titul„Nejlepší vepřový chod“za Moderní českou zabijačku. Proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní Michelinskou hvězdou.