- Úvod
- NOŽE A PRKÉNKA
- Nůž na maso Berndorf s tenkou nerez čepelí 20 cm
Nůž na maso Berndorf s tenkou nerez čepelí 20 cm
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Nůž na maso Berndorf s tenkou nerez čepelí 20 cmSkladem420 Kč365 Kč bez DPH
Doporučujeme Vám nůž s tenkou dlouhou čepelí, který jsme sami vyzkoušeli. Vhodný jak na maso syrové, tak uzené, vařené či pečené.
Berndorf-Sandrik Profi-Line je velmi kvalitní nůž na maso vyrobený kováním z jediného kusu prvotřídní oceli X50CrMoV15. Řezná hrana je broušená do klínu, což zabezpečuje extra ostrost čepele. Spojení s držadlem zaručuje optimální vyvážení nože. Ochrana držadla zabraňuje vysmeknutí nože z ruky.
Čepel nože je vysoce odolná rzi a poškrábání. Tvrdost čepele je 55 Rockwell, délka 20 cm. Berndorf Sandrik je slovenská firma s historií od roku 1895, kdy začala vyrábět příbory pro nejlepší hotely ve Vídni.
Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů.
Vyrobeno na Slovensku.