Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.

KONTAKT

Fečanin s.r.o.
Na Valtické 705/72,
691 41 Břeclav 4
tel: +420608462546
obchod@fecanin.cz
obchod@fecanin.cz

Úvod » NOVINKA - VAKUOVÉ BALIČKY

NOVINKA - VAKUOVÉ BALIČKY

Jaký vliv má vakuování na kvalitu potravin?

Vakuové balení upravuje atmosféru obklopující potraviny odstraněním kyslíku, což vede k prodloužení trvanlivosti potraviny. Při vakuovém balení se potravina umístí do obalu, z něhož se evakuuje vzduch, čímž dojde ke smrštění obalu předtím, než je uzavřen. (Ing. Radka Daňková, Mendelova Univerzita, Brno, www.dTest.cz)Vakuování se používá jako doplňková metoda konzervace (úchovy) potravin. Za určitých podmínek prokazatelně prodlužuje trvanlivost jak z pohledu bezpečnosti (inhibice růstu některých mikroorganismů a tvorby některých mikrobiálních toxinů), tak smyslové a výživové kvality.(doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., VŠCHT, Praha, www.dTest.cz)

Proč jsme pro Vás vybrali baličku  Lavezzini MINI FRESH 30? Máme s ní osobní zkušenost, můžeme se spolehnout na dostupnost náhradních dílů  i záruční a pozáruční servis. Chceme zboží cenově dostupné, ne však nejlevnější "šunt". Potřebujeme se na vakuovačku spolehnout. Tak proto.

Jak vakuovačka pomáhá milovníkům uzeného masa?

  • Prodlužuje trvanlivos syrového masa.
  • Urychluje proces nasolování masa.
  • Není potřeba maso nakládat do slaného láku, používá se tzv. solení na sucho.
  • Prodlužuje trvanlivos uzeného masa a klobás.
  • Vakuované uzené maso lze uložit do mrazáku. Aroma uzeného se nepřenese na ostatní potraviny v mrazáku.
Řadit podle 
Výrobce