Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.


Úvod » LITERATURA » Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Fleischmann Will


        

Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Fleischmann Will

NOVINKA 2017

novinka

skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: P6031
Parametr 3: dopravné: 150,- Kč
Cena bez DPH: 291 Kč
Cena s DPH (10 %):
320 Kč

do košíku:
  ks  

Popis zboží

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.

 

 

Název:
Domácí uzení masa na grilu i v udírně
Autor:
Fleischmann, Will
Nakladatel:
Esence
EAN:
9788075490773
ISBN:
978-80-7549-077-3
Originál:
Smoking Meat
Překlad:
Palowska, Květa
Popis:
1× kniha, brožovaná, 192 stran, česky
Rozměry:
19,5 × 23 cm
Rok vydání:
2017 (1. vydání)