Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.


Úvod » LITERATURA » Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Fleischmann Will


        

Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Fleischmann Will

NOVINKA 2017

novinka

skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: P6031
Parametr 3: dopravné: 150,- Kč
Cena bez DPH: 291 Kč
Cena s DPH (10 %):
320 Kč

do košíku:
  ks  

Popis zboží

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.

 

 

Název:Domácí uzení masa na grilu i v udírněAutor:Fleischmann, WillNakladatel:EsenceEAN:9788075490773ISBN:978-80-7549-077-3Originál:Smoking MeatPřeklad:Palowska, KvětaPopis:1× kniha, brožovaná, 192 stran, českyRozměry:19,5 × 23 cmRok vydání:2017 (1. vydání)