S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 


Úvod »LITERATURA» Udíme, vaříme a konzervujeme


        

Udíme, vaříme a konzervujeme

česká publikace vydaná 2016

novinka

skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: P6028
Parametr 3: dopravné: 150,- Kč
Cena bez DPH: 209 Kč
Cena s DPH (10 %):
230 Kč

do košíku:
  ks  

Popis zboží

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.


Autor:

Doležalová Alena
Nakladatel: Dona
ISBN: 978-80-7322-192-8
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 216